Bejelentések

2024.05.03. 17:28

Borgyos Panna marad, Csáki Zsófi távozik a DKKA-tól

Pénteken újabb két bejelentést tett a DKKA női kézilabda együttese a következő évi kerettel kapcsolatban.

Gallai Péter

Borgyos Panna újabb egy évig marad, további egy éves opcióval

Fotó: Laczkó Izabella

A Kohász közösségi oldalának beszámolója szerint távozik az együttestől a szezon végén az átlövő Csáki Zsófi, aki erre az idényre érkezett Dunújvárosba. Viszont továbbra is ebben a mezben láthatjuk Borgyos Pannát, akivel megszületett az egyesség a közös folytatásra vonatkozóan. A több poszton is bevethető játékos egy évre írt alá, ráadásul szerződésben szerepel egy további opcionális év is.

A Kohász már korábban bejelentette Szalai Babett és Oguntoye Viktória hosszabbítását, illetve Lakatos Petráét. Ami az új igazolásokat illeti: két lengyel légiós is érkezik a dunaújvárosi egyesülethez. A jobbátlövő Paulina Masna Trawczynska helyére jön, aki hazájából, az MKS Lublintól teszi át a székhelyét Dunaújvárosba.  A szintén lengyel beálló, Daria Somionka a cseh rekordbajnok Banik Most csapatától érkezik. Az irányító Kellermann Dóra és a balátlövő Gerháth Kincső az Érdtől igazol a Kohászhoz, legutóbb pedig a klub történetének első francia játékosát, a balátlövő Déborah Kpodart jelentették be.

A távozók között van Csáki mellett Trawczynska, a portugál Moreno, Horváth Petra és Nick Viktória.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában