Akik az esélytelenek nyugalmával indulnak 2017-ben?

2016. december 26., 20:20 szerző: S. Töttő Rita
komment
Mindhárman nagyon jó természetű állatok, és ha az emberek a belső tulajdonságaikat néznék, nem pedig a külsőt, akkor már rég gazdások lehetnének... Rég várnak már az igazira.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Mizse a Herosz Takarodó úti állatotthonában él. Egy azok közül, akik mellett a kedvenckeresők rendszeresen úgy mennek el, mintha nem is létezne. Talán azért, mert ő is fekete kutyus? Nem tudni...

Mizse

Mizse egy tavaly augusztusi születésű ivartalanított kan kutyus. Nagyon izgága, érdeklődő fiatal, sok foglalkozásra és nevelésre van szüksége, de a tapasztalat szerint könnyen motiválható, tanítható, ideális családi kutya. meséli Krepsz Gyöngyi, az otthon vezetője.

Balambér

Esélyt érdemel, ahogy a 4 éves Balambér is, akit egy idős néni talált, de ő nem bírt vele, mert nagyon energikus kutya, imád sétálni. Életvidám, nagyon jó fej, az embereket nagyon szereti. A németjuhász keverék kan ivartalanítva van.

Balu cica hendikepje a farkincája - talán ez az oka, hogy még nincs gazdája? Pedig épp ez a különlegessége e gyönyörű, nagytestű cirmos kandúrnak.

Balu

Ő sérülten érkezett, a farkán le volt nyúzva a bőr és amputálni kellett, még nem hámosodott neki rendesen, de Balu megtanult a csonkkal élni. Bűbáj, bújós, dorombolós. Van egy pajtása, ha együtt fogadná örökbe valaki, az lenne ám a cicálom!

S. Töttő Rita

2016. december 26., 20:20 szerző: S. Töttő Rita

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...