Baracs

2016.11.15. 16:30

Hagyományt élesztettek újjá

Baracs - Jókedvű formáját választották a baracsiak is a jótékonykodásra: báli forgatag keretében adakoztak a település óvodája, illetve óvodásai javára.

Körmendi Erzsébet

Népi szokásaink felelevenítése nem először teremt alkalmat bálok, rendezvények tartására. Ezek az események egyben kiváló lehetőséget is nyújtanak, hogy nemes gondolattól vezérelve jótékony adakozással segítsünk a közösség életén.


Az idén is sokan táncoltak az óvodások javára Fotó: Horváth László

Így tettek a baracsiak is november 12-én, szombaton 20 órától a Faluház nagytermében, ahol közel 250-en foglaltak asztalt, hogy jelenlétükkel és jószándékú adakozásukkal támogassák a Baracsi Négy Vándor Óvoda gyerekeit, az intézményben folyó kiváló oktató-nevelői munkát.

A falu szerencséjére a baracsiak mindig kaphatóak egy kis jó cselekedetre, hiszen mi is lehetne a legnagyobb érték községükben, ha nem a gyerekeik, unokáik fejlődése. Pontosan ezért táncoltak oly sokan szombat este a baracsi óvoda javára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!