Baracs

2014.08.06. 16:00

A baracsi Barátság Nyugdíjasklub ünnepsége

Baracs - Vendégek jelenlétében, vacsorával, mulatsággal ünnepelte a Barátság Nyugdíjasklub a születésnaposokat, névnaposokat.

Körmendi Erzsébet

Varga Gábor országgyűlési képviselő és Várai Róbert polgármester is részt vett a Barátság Nyugdíjasklub hagyományos, negyedévet záró rendezvényén. A program elején a polgármester tájékoztatta a résztvevőket Baracs aktuális fejlesztéseiről és a jövőbeni tervekről. A településen soha nem látott összegű beruházások befejezéséhez közelednek, közülük a legnagyobbak: csatornázás, a Széchenyi utca felújítása, vízelvezetése, a kerékpárút, az ivóvíz gerincvezeték cseréje. A távlati célok is nagyívűek, derült ki Várai Róbert szavaiból. Vágynak egy új óvodára, főzőkonyhát is szeretnének, ahova két év múlva az önkormányzat kilenc hektáros területéről szállíthatnának alapanyagot, és az erdő hasznosításán, a templomosi régi postaépületnél idősotthon kialakításán, szálláshelyekben is gondolkodnak.

Az önkormányzati tervekből a jelenbe visszakanyarodva a köszöntők, a vacsora és a mulatság uralta az estet: a születésnaposokat és a névnaposokat is köszöntötték és ünnepelték közösen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!