Baracs

2015.03.31. 15:14

Már készülnek a júliusi repülőnapra

Baracs, Kisapostag, Dunaföldvár - Július 11-én harmadik alkalommal rendezik meg a kisapostagi Repülő napot, látványos eseményekkel várják a vendégeket földön és levegőben.

Horváth László

Az eseményt előkészítendő nemrég kerekasztal-beszélgetésen vettek részt az érintettek, Várai Róbert Baracs, Nagy Attila Kisapostag és Horváth Zsolt Dunaföldvár polgármesterei, Mezei Zsolt baracsi képviselő, Laskay László reptérparancsnok, Kőszegi Dániel a Dunaferr Repülő Klub UL Szakosztálya és Pápai Attila a repülő klub képviseletében.

Július 11-én, szombaton színes és sokféle program várja majd az érdeklődőket. Földön és levegőben egyaránt találhatunk érdekes eseményeket. A korábbi évekhez képest újdonsággal is készülnek a szervezők. Ingyenes gyerekprogramok, harcászati bemutatók, Híres vadászpilóták élménybeszámolói, ügyességi játékok, fegyverek és mentési gyakorlatok megismerése, veterán autók kiállítása, valamint számos érdekes színpadi produkció várja a repülőnap vendégeit. Természetesen a leglátványosabb műsor ezúttal is a levegőben zajlik, ahol különböző kategóriákban repülőbemutatókat láthatunk. A vállalkozó szellemű érdeklődők befizethetnek utasrepültetésre is! Újdonságként pedig az erre az alkalomra épített akadálypályát próbálhatják ki az ügyeskedni vágyók. A repülőnap terveit nagy vonalakban már egyeztették a szervezők. Finomítások után a pontos programajánlatot is közzé teszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!