Baracs

2014.10.24. 15:55

Megköszönték a szavazatokat Baracson

Baracs - Szerdán délután megalakult a község önkormányzatának képviselőtestülete. Köszönetet mondtak azoknak, akik elmentek szavazni.

Körmendi Erzsébet

Várai Róbert polgármester elmondta az alakuló ülés elején: bízik benne, valóban azért volt nagyon gyér Baracson az önkormányzati választáson való részvétel, mert a lakók elégedettek a településvezetők előző négy évben végzett munkájával. A szavazás végeredménye erre utal, hiszen a hat képviselőből öt az előző ciklusban is testületi tag volt. Köszönetet mondott dr. Darabos Zoltánnak korábbi képviselői tevékenységéért, illetve köszöntötte az újonnan megválasztott Brantner Antalt, és Baloghné Bitó Ildikót, Kocsis Sándort, Mezei János Zsoltot és Szárszó Lajost, akik folytathatják a képviselői munkát a következő öt évben is. Várai Róbert előre is tekintett, hiszen számos megvalósítandó tervük van. Nem volt könnyű ezek előkészítése, de a megvalósítás, a pályázás, szükséges pénzek előteremése sem lesz könnyű. Ehhez kívánt minden jót, egészséget.

A polgármester javaslata alapján Fehérvári József helyettesíti a polgármestert továbbra is, őt egyhangú szavazással választotta meg a képviselőtestület alpolgármesternek. SZMSZ-módosítás is szerepelt a napirendi pontok között. Az eddigi három helyett két bizottság lesz. A szűkített létszámú pénzügyi elnökének Baloghné Bitó Ildikót, a most létrehozott népjólétinek pedig Szárszó Lajost választották meg.

Címkék#Baracs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!