Baracs

2016.08.08. 16:06

Népdalköri találkozó

Baracs - A Baracsi Barátság Nyugdíjas Egyesület 14. alkalommal rendezi meg a községben már hagyománnyá vált Népdalköri Találkozót.

Körmendi Erzsébet

A közkedvelt baracsi Népdalköri Találkozóra szeretettel várják a Barátság Nyugdíjas Egyesület vezetői és tagjai a meghívott társszervezetek dalköreit, a vendégeket és minden népdalt szerető érdeklődőt. A rendezvény augusztus 19-én, pénteken 17 órakor kezdődik az iskola szabadtéri színpadán.

A fellépők a következők lesznek: Aranydaru Nyugdíjas Klub dalköre (Nagyvenyim), Búzavirág Hagyományőrző Klub dalköre (Dunaújváros), Kissolti Nyugdíjas Népdalkör és Citerazenekar, Alcoa Köfém Nyugdíjas férfikórus és Tánckar (Székesfehérvár), Hantosi Népdalkör, Sárosdi Népdalkör, Kisapostagi Nőegylet dalköre, Szabadegyházi Népdalkör, Napsugár Asszonykórus (Rácalmás), Barátság Nyugdíjas Egyesület dalköre (Baracs), valamint a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános és Művészeti Iskola néptánccsoportja, Czuppon Péter és Kuminka Zsuzsa irányításával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!