Baracs

2017.02.22. 21:40

Sportoló baracsi diákok dicsérete

Baracs - Nem unatkoztak mostanában a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola sportolói. Három sportágban rendezték meg a diákolimpiák megyei döntőjét, ahol remekeltek a széchenyisek.

Jankó Árpád

A fiú futsalcsapat a móri döntőn ötödik helyen végzett, csak büntetőkkel maradtak le az első négytől. A csapat: Szabó Benjamin, Balázs Roland, Klauz Botond, Tömöri Balázs, Dankó Alex, Nagy Damján, Fekete Áron, Gráczer Máté, Killer Kilián Zsolt, Szaló Szabolcs.

Az arcok sokat elárulnak - boldog baracsi gyerekek, akik közül többen is a dobogóra állhattak
Fotó: Amatőr felvétel

A tornászok megyei döntőjét idén Velencén rendezték meg. A lányok három korcsoportban versenyeztek. Két csapatdöntőt meg is nyertek, és még egy ezüstérmet is szereztek. Az egyéni versenyeken is több baracsi léphetett fel a dobogóra A legszebb érmet Fodor Maja szerezte, aki első lett. Remekelt Hévízi Marianna és Nagy Nikolett, akik ezüstöt nyertek. Bronzérmes lett Markulinec Jázmin. A csapatdöntők versenyzői: Nagy N., Mátyás Izabella, Novoth Nóra, Kiss Zsófia, Markulinec J., Sidó Jázmin, Virág Jázmin, Barányi Biborka, Karászi Panna, Kenyér Lilla, Simon Réka, Nagy Linett, Kiss Beatrix, Fodor Maja, Trenka Barbara, Rabatin Anna, Bebesi Dorottya Zsanka, Molnár Anna, Osztrider Hanna, Keszler Alexandra, Skanda Alíz, Hévízi M., Csillag Szabina, Rónás Adél, Árva Gréta, Fodor Karina.

A székesfehérvári megyei úszó diákolimpián kiemelkedő eredményt ért el Kenyér Lilla (negyedik osztályos), aki az 50 méteres hátúszásban az első helyen végzett, így máris bejutott a debreceni országos döntőbe. A futsalosok munkáját Úr Emese, a tornászokét Benkéné Juhász Márta segítette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!