Belföld

2015.03.18. 11:00

20 kilogramm kábítószer egy albán férfi autójában

Több mint 20 kilogramm kábítószergyanús anyagot - a mellékelt fotók alapján marihuánát - foglaltak le egy albán állampolgár autójában a nyomozók a fővárosban - közölte szerdán a honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A tájékoztatás szerint a férfi kábítószerraktárként használta a XI. kerületben, egy lakópark garázsában parkoló autóját.

A férfi egy közúti ellenőrzés alkalmával bukott le: a rendőrök észrevették, hogy kidobott az autójából egy csomagot. Ezután gyalog akart elmenekülni, ám elfogták. A csomag 512 gramm kannabiszszármazékot tartalmazott.

A nyomozás során kiderült, hogy a 19 éves férfi egy másik autót is használ, amelyet egy Tóberek utcai lakópark garázsában tárol. A keddi házkutatás során a nyomozók az autó csomagtartójában összesen több mint 20 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak.

Az albán férfival szemben kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!