• cikk kép
  Vádat emeltek egy mentőkre bárddal támadó férfi ellen

  Budapest- Vádat emeltek egy férfi ellen, aki januárban egy orvost, februárban két mentőt támadott meg, utóbbi esetben késsel és bárddal a kezében - közölte a fővárosi főügyész pénteken az MTI-vel.

 • cikk kép
  Kitüntették az eredményes olimpikonokat és paralimpikonokat

  Budapest - Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere pénteken kitüntette a Rio de Janeiró-i olimpián és paralimpián eredményesen szerepelt magyar sportolókat és edzőiket.

 • cikk kép
  Csempészcigarettát találtak a kisbuszban

  Nyíregyháza- Csaknem hatvanmillió forint értékű csempészett cigarettát találtak egy hátrahagyott kisbuszban a pénzügyőrök és a rendőrök Nyíregyházán - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei adó- és vámigazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

 • cikk kép
  Napos idő lesz a hétvégén

  Szombat estig a Kárpát-medencében lényeges időjárás-változás nem lesz, marad a meleg, alapvetően napos, jobbára száraz idő.

 • cikk kép
  Kamaszok verték meg a férfit - videóval

  Térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy négy fiatal bántalmaz egy férfit a X. kerületben.

 • cikk kép
  Elszállították a budapesti József körúton talált robbanótestet

  Budapest,- Elszállították a fővárosi József körúton talált világháborús robbanótestet - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezrede csütörtök délután az MTI-vel.

 • cikk kép
  Amfetamint találtak egy autóban a rendőrök Hódmezővásárhelyen

  Szeged - Ötven gramm kábítószergyanús anyagot, a gyorsteszt szerint amfetamint találtak egy autóban a rendőrök Hódmezővásárhelyen - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

 • cikk kép
  Napsütés és csípős hideg egyszerre a hétvégén

  Budapest - A hétvégén sok napsütés mellett csak helyenként lehet záporeső. Napközben 20 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok, de a leghidegebb órákban már fagypont körüli értékekre is számítani lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • cikk kép
  Tüzérségi lövedéket találtak a budapesti József körúton, a területet lezárják

  Budapest - Tüzérségi lövedék került elő építkezés közben csütörtök délután Budapesten, a József körút és a Krúdy Gyula utca sarkán, emiatt várhatóan 12 épület 120 lakásából kell ideiglenesen távozniuk a lakóknak - tájékoztatta a honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs altisztje az MTI-t.

 • cikk kép
  Több milliárddal segítik a kora gyermekkori intervenciót

  Szeged- A kora gyermekkori intervenció fejlesztése érdekében 5,7 milliárd forintos költségvetésű program indul - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön Szegeden, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának nagygyűlésén.

 • cikk kép
  Magyar-kínai élelmiszerbiztonsági egyetértési nyilatkozatot írtak alá Budapesten

  Élelmiszerbiztonsági egyetértési nyilatkozatot, valamint a magyar agrártárca kezdeményezésére tejtermékek és élő ló exportjára vonatkozó eljárásrendet írt alá Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Csang Csin-zsung, a Kínai Minőségellenőrzési és Karantén Hivatal (AQSIQ) miniszterhelyettese csütörtökön Budapesten - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) az MTI-vel.

 • cikk kép
  Átadták a Debreceni Terápiás Ház felújított részlegeit

  Debrecen - Átadták a Debreceni Terápiás Ház felújított részlegeit csütörtökön, a 126 millió forintos korszerűsítés a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF) saját forrásából valósult meg.