Belföld

2013.06.20. 06:11

Kettős gyilkosság történt Levélen

Gyilkosság áldozataira találtak szerda este Levélen, egy családi házban - erősítette meg a Győr-Moson-Sopron Megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtökön az MTI értesülését.

MTI

Kálmán Gabriella - aki korábban csak annyit tudott elmondani, hogy az ott élő férfi és nő holttestét találtak meg a házban - azt közölte: emberölés miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz az ügyben a megyei főkapitányság, mivel "a rendőrség a halálesettel kapcsolatban idegenkezűséget állapított meg".

 

Családi ház a Győr-Moson-Sopron megyei Levél településen 2013. június 20-án, ahol előző este egy férfi és egy nő holttestére találtak. (Fotó: Krizsán Csaba/MTI)



Tájékoztatása szerint az áldozatok - az 52 éves nő és a 42 éves férfi - élettársak voltak. Az esti órákban egy rokonuk jelezte a hatóságoknak, hogy holtan talált rájuk. A rendőrök hajnalig helyszíneltek az épületben. A megye rendőri vezetése korábban többször is kinyilvánította: az utóbbi egy évtizedben minden gyilkossági ügyet felderítettek Győr-Moson-Sopronban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!