Belföld

2017.03.09. 09:53

A kábítószer mellett kést és kardot is találtak a rendőrök (videóval)

A lőrinci nyomozók és körzeti megbízottak a kábítószer-kereskedőt és több fogyasztóját is elfogtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-terjesztés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 36 éves Cs. Gábor ellen.

A gyanú szerint a budapesti férfi három éve rendszeresen árult különböző kábítószereket pestszentlőrinci lakásában. A rendőrök 2017. március 7-én 17 óra 30 perckor elfogták a dílert, aki saját kamerarendszerén keresztül figyelte a hozzá érkezőket.

A házkutatáskor a nyomozók kábítószergyanús anyagokat, a kábítószer adagolásához használatos mérleget, zacskókat, tűket és fecskendőket is lefoglaltak. Az egyik szobában több kést, egy kardot és gázriasztó fegyvert találtak.

A körzeti megbízottak aznap a kerületben elfogtak hat fogyasztót is, akik Cs. Gábortól vették a kábítószergyanús anyagot. Cs. Gábort előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatása indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!