Bagdy Gábor a fővárosi KDNP új elnöke

2015. január 16., 14:19 forrás: MTI
komment
Bagdy Gábort választották a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) fővárosi elnökének - közölte a kisebbik kormánypárt pénteken az MTI-vel.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A tájékoztatás szerint a fővárosi választmány teljes egységben hozta meg döntését, "ezzel megnyugtatóan rendeződött a korábbi vezetés - Szalma Botond - körül kialakult helyzet".

Az új budapesti KDNP-elnök korábban a párt országgyűlési képviselője volt, a főpolgármester helyetteseként pedig folytatja az előző önkormányzati ciklusban megkezdett munkáját Budapest vezetésében - írták, a fővárosi választmány döntését a KDNP helyi szervezeteiben zajló tisztújítási folyamat fontos állomásának értékelve.

Szalma Botond korábbi fővárosi elnököt november 12-én azonnali hatállyal zárta ki a KDNP soraiból a párt országos fegyelmi és etikai bizottsága. Rubovszky György pártügyész arra hivatkozva kezdeményezte a kizárást, hogy Szalma Botond a párt belső rendjét folyamatosan, súlyosan megzavaró magatartást tanúsított, és a hivatalos Fidesz-KDNP polgármesterjelölt ellen Budapest IV. kerületében függetlenként indult az önkormányzati választáson.

2015. január 16., 14:19 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...