Belföld

2014.07.22. 11:13

Csoportos verekedés Kutason, egy kismama életveszélyesen megsérült

A Somogy megyei Kutason két csoport verekedésében egy kismama életveszélyes állapotba került, a magzata pedig meghalt hétfőn - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata kedden az MTI-t.

A csoportos verekedés hétfő délután tört ki, miután a felek között tettlegességig fajuló szóváltás alakult ki. A férfiak botokkal, kövekkel, vascsövekkel felfegyverkezve estek egymásnak. A garázdaság helyszínén tartózkodó harminchetes terhes kismamát úgy megrúgták, hogy életét csak az orvosi beavatkozás tudta megmenteni, a magzata pedig életét vesztette.

A rendőrök több embert előállítottak a Nagyatádi Rendőrkapitányságra. Hat embert gyanúsítottként hallgattak ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt. Az eddigi információk szerint a kismamát egy 16 éves fiú bántalmazta, őt szintén őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatást. Ellene életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!