Belföld

2015.01.13. 15:50

Drogdílereket fogtak el Miskolcon

Kábítószer-terjesztőket fogtak el Miskolcon, a gyanúsítottak gyermek- és fiatalkorúaknak is eladtak új pszichoaktív anyagokat, a bíróság három embert előzetes letartóztatásba helyezett - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-vel.

Janasóczki Attila arról tájékoztatott, hogy a dílerek Miskolc Tetemvár városrészében terjesztették az úgynevezett új pszichoaktív anyagokat.

A rendőrök összehangolt akció keretében a városrészben három helyszínen, egy időben hajtottak végre házkutatásokat, és "nagy mennyiségű" készpénzt foglaltak le.

Azt követően a nyomozók egy 29 éves és egy 24 éves férfit, valamint két 44 éves nőt fogtak el, őket új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntett és kóros szenvedélykeltés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A 29 éves férfit és a két nőt őrizetbe vették, őket a Miskolci Járásbíróság ügyészi indítványra előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!