Belföld

2014.11.27. 13:42

Elfogták a százhalombattai emberöléssel gyanúsítható 21 éves férfit

Elfogták egy autóbuszon a budaörsi rendőrök a 21 éves százhalombattai Sz. Krisztiánt; a férfit a városban szerda délután történt kettős emberölés miatt keresték - közölte honlapján csütörtökön a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a járőrök állampolgári bejelentést követően csütörtök délelőtt fogták el a férfit.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy szerdán szintén állampolgári bejelentés alapján mentek ki egy százhalombattai házhoz, s a lakásban egy 57 éves nő és egy 65 éves férfi - egy házaspár - holttestére bukkantak. Az orvos szakértő megállapította, hogy a két ember bűncselekmény áldozata lett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya ismeretlen tettes ellen indított eljárást emberölés miatt, miközben fényképes körözést adott ki a bűncselekmény elkövetésével összefüggésben egy  1993-ban született százhalombattai férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!