Belföld

2014.09.18. 05:26

Elfogtak egy férfit, aki riasztófegyverrel taxisra lőtt éjjel Budapesten

Csütörtökre virradó éjjel egy férfi gáz-riasztófegyverrel rálőtt egy taxisra Budapesten. A rendőrök perceken belül elfogták a gyanúsítottat - közölte a rendőrség a honlapján.

Csütörtökön 0 óra 25 perc körül a taxis lehúzódott Budapesten a VI. kerületi Dob utcában, hogy elengedje a mögötte jövő autót. A gépkocsi megállt a taxi mellett, és P. Zoltán a leengedett ablakon keresztül gáz-riasztófegyverrel rálőtt a taxisra, majd elhajtott - olvasható a közleményben.

A rendőrök néhány percen belül elfogták a budapesti férfit a Kodály köröndnél, előállították és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt eljárást indítottak ellene.

Rendőrök helyszínelnek Budapesten, a Kodály köröndön, miután éjjel egy férfi (b2) gáz-riasztófegyverrel rálőtt egy taxisra a VI. kerületi Dob utcában 2014. szeptember 18-ára virradó éjjel. A rendőrök néhány percen belül elfogták a budapesti férfit a köröndnél, előállították és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt eljárást indítottak ellene. MTI Fotó: Lakatos Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!