Épületnek csapódott egy személyautó Mikepércsen, négyen megsérültek

2015. január 05., 14:15 forrás: MTI
komment
Lakóháznak csapódott Mikepércs belterületén egy személyautó hétfőn, négyen megsérültek - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Demeter Erika elmondta: a Debrecen felől érkező személyautó a 47-es főúton, a település belterületén egy kanyarban kisodródott és nekiütközött egy ház falának.

A rendőrök a mentés és a helyszínelés idejére az úttestet fél pályán lezárták.

Összeroncsolódott személyautó egy megrongálódott családi ház mellett Mikepércsen 2015. január 5-én. A Debrecen felől érkező jármű a 47-es főúton, a település belterületén egy kanyarban kisodródott és nekiütközött a ház falának. A személyautóban négyen utaztak, mindannyian súlyosan megsérültek, egyiküket a hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. Az ütközés következtében a lakóház is súlyosan károsodott. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte: a személyautóban négyen utaztak, mindannyian súlyosan megsérültek, egyiküket a hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki.

Kelemen-Madai Petra elmondta azt is, hogy a helyszínre tart egy statikus is, mivel az ütközés következtében a lakóház is súlyosan károsodott.

2015. január 05., 14:15 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...