Belföld

2012.01.09. 14:03

Fábry visszatér - háború és béke a médiában

Nagy port kavart a hír, hogy a Fábry Sándor az RTL Klub-tól a Magyar Televízióhoz igazolt. Sem volt, sem leendő munkahelyén nem nézik jó szemmel a showman lépését.

zaol.hu

Folytatódik a Fábry-show, de nem az RTL Klubbon, hanem a Magyar Televízión. Úgy hírlik, kevesebb lesz a bulvár, több a kultúra, de poénokban nem lesz hiány. A showman komolyabb műsort szeretne készíteni, de nem fogja majd vissza magát, ha kritizálni kell - mondta a minapi sajtótájékoztatóján.

Az RTL Klub egyik munkatársa szerint sokan kifogásolják a televíziónál, hogy Fábry átpártolt a közmédiához - olvasható a Hír24 oldalán. Ugyanakkor tartanak is tőle, mert jó kapcsolatai vannak, és sokáig elér a keze. A csatorna több munkatársa óvatosan fogalmaz az üggyel kapcsolatban, Fábry magánügyének tekintik a döntést. Győzike viszont nyíltan vállalja véleményét, elítélendőnek tartja a műsorvezető lépését, szerinte Fábry hibás döntést hozott.

A Magyar Televíziónál sem örülnek, hogy ennyi pénzt fektetnek Fábry műsorába. A közmédiánál több száz embert rúgtak ki az elmúlt hónapokban, nem csoda, hogy felháborodást keltett a hír. Bár tervek között nem szerepelnek külföldi sztárok a meghívott vendégek listáján, az már ismert, hogy adásonként 15-18 millóba kerül Magyar Televíziónak a Fábry produkció. Az esetleges peres ügyekről egyelőre nem sok szó esett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!