Hajfestékes tasakba rejtették a drogot - Százmilliós kokainfogás a reptéren (videó)

2015. január 12., 11:56 forrás: MTI
komment
Száztíz millió forint értékű kokaint foglalt le a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren két portugál állampolgártól a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A tájékoztatás szerint a nyomozók még január 10-én tartóztatták fel a férfit és a nőt, azt követően, hogy gyanússá vált a viselkedésük.

A csomagátvizsgálás alkalmával a 23 éves C. Sandra Filipa bőröndjéből 82 darab hajfestékes tasakba rejtve, összesen 7387 gramm - az elsődleges szakértői vélemény szerint - kokain került elő, amely jelentős mennyiségű kábítószernek számít.

Fotó: rendőrség

Mint kiderült, a drogot Brazíliából Dubai érintésével próbálta Magyarországra csempészni a nő, és ebben segítségére volt bűntársként a 48 éves C. Aruna.

A rendőrök lefoglalták a kábítószert, amelynek kiskereskedelmi értéke a feketepiacon körülbelül 110 millió forint. A két portugál állampolgárt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat az ügyészségnél.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a két portugál állampolgár ellen - közölte a rendőrség.

2015. január 12., 11:56 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...