Belföld

2014.07.29. 08:12

Hárman sérültek meg egy balesetben Törökbálintnál

Egy embert súlyos sérülésekkel mentőhelikopter vitt kórházba az M7-es autópályán, Törökbálintnál történt keddi baleset helyszínéről - közölte az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-vel.

Tóth Karolina elmondta, hogy a 60 év körüli férfi fej-, hasi és mellkasi sérüléseket szenvedett. Rajta kívül egy 50 év körüli férfit vittek kórházba, őt ugyancsak fejsérüléssel. Korábban a rendőrség azt közölte, hogy a balesetnek három sérültje volt.

Baleset helyszíne Törökbálintnál az M7-es autópályán, ahol szalagkorlátnak ütközött egy autó 2014. július 29-én. A balesetben ketten megsérültek. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kora reggel közölte az MTI-vel, hogy ismeretlen körülmények között szalagkorlátnak ütközött egy autó  Törökbálintnál. Az autópálya érintett, Budapest felé tartó szakaszát egy időre teljes szélességében lezárták, a járműforgalmat a törökbálinti lehajtónál leterelték.

Még délelőtt 11 előtt megszűnt a forgalomkorlátozás az M7-es autópálya törökbálinti szakaszán - közölte a rendőrség kedd délelőtt honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!