Belföld

2011.06.11. 20:58

Lottóötös - Vidéken adták fel a kétmilliárdot érő szelvényt

Budapest - Vidéken adták fel a nyertes ötös lottó szelvényt - közölte Tulik Ágnes, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs igazgatóhelyettese, szóvivője az MTI megkeresésére szombat este.

MTI

A szombati sorsolás után egyetlen nyertes szelvényt találtak, ez azt jelenti, hogy a tulajdonosa vagy a tulajdonosai közel kétmilliárd forintot kap, illetve kaphatnak.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16 hete halmozódó nyeremény összege pontosan nettó 1 milliárd 934 millió 388 ezer 935 forint.

Tulik Ágnes elmondta, ez minden idők kilencedik legnagyobb nyereménye. Emlékeztetett arra, hogy a legnagyobb nyereményt 2003-ban vitték el; akkor több mint 5 milliárd forint volt a nyeremény. A második legnagyobb nyereményt, több mint 3 milliárd forintot tavaly vitték el.

A nyertes szelvény tulajdonosa az úgynevezett "nagynyertes telefonszámon" jelentkezhet 90 napon belül; a vonal végén a Szerencsejáték Zrt. illetékes szakembere ad felvilágosítást a nyereménnyel kapcsolatos tennivalóról.

Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 11, 42, 45, 63 és 76.

Címkék#lottó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!