Belföld

2015.03.24. 15:35

Megöltek egy férfit a Józsefvárosban, elfogták a gyanúsítottat

Leszúrtak egy 42 éves férfit hétfő este a főváros VIII. kerületében, a rendőrök elfogták a gyanúsítottat, aki ellen emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

A rendőrség két sérültről kapott bejelentést hétfő este, a kiérkező járőrök egy férfit és egy nőt találtak szúrt sérüléssel a VIII. kerületi Dobozi utcában. A 42 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítás után meghalt - olvasható a BRFK közleményében.

Bűnügyi helyszínelők 2015. március 23-án éjszaka a VIII. kerületi Dobozi utcában, ahol a bejelentésre kiérkező rendőrjárőrök egy férfit és egy nőt találtak szúrt sérüléssel. A 42 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítás után meghalt. A rendőrség adatai szerint a 42 éves férfi a Dobozi utcai ház kapujában szóváltás után késsel megszúrta az ott lakó nőt. A gyanúsított, egy 63 éves budapesti férfi a nő segítségére sietett, a támadót az utcára lökte, és dulakodás közben megszúrta. A rendőrök a 63 éves férfit előállították. MTI Fotó: Lakatos Péter

A rendőrség adatai szerint a 42 éves férfi egy Dobozi utcai ház kapujában szóváltás után késsel megszúrta az ott lakó nőt. A gyanúsított, egy 63 éves budapesti férfi a nő segítségére sietett, a támadót az utcára lökte, és dulakodás közben megszúrta. 

A BRFK nyomozói előállították a 63 éves férfit, és gyanúsítottként hallgatták ki. Közölték: ellene a további eljárást - őrizetbe vétele mellett - a BRFK bűnügyi főosztályának életvédelmi osztálya folytatja le, és javasolják előzetes letartóztatását is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!