Belföld

2015.02.25. 07:57

Megöltek egy férfit Kiskundorozsmán

Egy 37 éves budapesti férfi holttestét találták meg kedd este Szeged-Kiskundorozsmán, egy sportpálya melletti füves területen – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.

Szenti Szabolcs a helyszínen elmondta, hogy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a helyszíni szemléhez a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet központi szemlebizottságának közreműködését is kérte. Megállapították, hogy a férfi gyilkosság áldozata lett. A rendőrség emberölés bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – közölte. 

A sportpálya melletti területet délelőtt a Szegedi Rendészeti Szakközépiskola hallgatói csatárláncban, lépésről-lépésre átvizsgálták bizonyítékok után kutatva – tapasztalta az MTI tudósítója.

A Szegedi Rendészeti Szakközépiskola hallgatói átkutatnak egy füves területet Szeged-Kiskundorozsmán a Vásártér soron, ahol 2015. február 24-én este megtalálták egy 37 éves budapesti férfi holttestét. A férfi a helyszíni szemle szerint gyilkosság áldozata lett. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Szegeden van a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet helyszínelő busza is. A jármű - a rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint - zárt internet kapcsolattal rendelkezik, ami lehetővé teszi a bűncselekmények helyszínén rögzített ujj- és tenyérnyom azonnali továbbítását is, így az igazságügyi szakértő néhány perc alatt képes ellenőrizni, hogy szerepel-e az adatbázisban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!