Nyomozást rendelt el a főügyészség a rendőrökre lövő férfi ügyében

2014. december 08., 11:36 forrás: MTI
komment
Hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség a Budapest II. kerületében vasárnap történt lövöldözés miatt - tájékoztatta az ügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Nagy Andrea közlése szerint a nyomozásra tekintettel más tájékoztatás egyelőre nem adható az ügyben.

Vasárnap délután a II. kerületi Hidegkúti útról életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba azt a férfit, akivel szemben fegyvert használtak a rendőrök. Az akkori közlés szerint a rendőrök több bejelentést kaptak arról, hogy egy ittas férfi fegyverrel hagyta el az otthonát.

Helyszínelnek Budapest II. kerületében, a Hidegkúti úton 2014. december 7-én, ahol a rendőrök meglőttek egy fegyveres férfit. Az 58 éves ember előbb a kiérkező rendőrök irányába lőtt, majd fegyverét maga felé fordította. Azt többszöri felszólítás ellenére sem tette le, a rendőrök ezért használták szolgálati fegyverüket - közölte a rendőrség. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az 58 éves férfi előbb a kiérkező rendőrök irányába lőtt, majd fegyverét maga felé fordította. Azt többszöri felszólítás ellenére sem tette le, a rendőrök ezért használták szolgálati fegyverüket - közölte a rendőrség.

Az M1 Híradó értesülése szerint az 58 éves férfinak volt fegyvertartási engedélye. Szomszédja azt mondta, a férfi vadász volt, a fegyvereit otthon tárolta.

2014. december 08., 11:36 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...