Önkormányzat 2014 - Négy jelölt indul a képviselői helyért az időközi választáson Tiszavasváriban

2015. január 07., 10:31 forrás: MTI
komment
Négy jelölt indul a január 25-én megtartandó időközi önkormányzati képviselő-választáson Tiszavasvári 8. számú választókerületében - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros jegyzője szerdán az MTI-vel.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Bundáné Badics Ildikó elmondta, a január végi voksolást a tavaly októberi önkormányzati választáson, két jelölt között kialakult szavazategyenlőség miatt kell újra megtartani a választókerületben.

Január 25-én négy jelöltre szavazhat a körzet mintegy 1200 választópolgára - ismertette a jegyző. A szavazólapon kétszer szerepel a Balogh Sándor név, a két azonos nevű, függetlenként induló jelöltet a választók születési évszámuk alapján tudják megkülönböztetni egymástól. Rajtuk kívül a jobbikos Rojkó László és a független Türk János méretteti meg magát a tisztségért.

A polgármesterrel együtt jelenleg tizenegy tagú önkormányzati testületben hat jobbikos, négy Fidesz-KDNP-s, illetve egy független, a Fidesz támogatásával bejutott képviselő van. A megismételt voksolás nyertese további egy mandátumot kaphat a testületben.

2015. január 07., 10:31 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...