Ónos eső - Már nincs elzárt település Borsodban

2014. december 03., 18:49 forrás: MTI
komment
Újra megközelíthető közúton Miskolc Ómassa városrésze, így már nincs elzárt település Borsod-Abaúj-Zemplénben - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szerda késő délután az MTI-vel.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Hudák Andrea azt mondta, megállás nélkül dolgoztak a Bükkben az utak felszabadításán. A megye hivatásos tűzoltóit húsz esetben riasztották, tizenkilencszer kidőlt fákhoz. Áram minden megyei településen van.

Borsod-Abaúj-Zemplénben a kidőlt fák, illetve az úttestre került gallyak miatt a Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt közötti, valamint az ómassai elágazás és Mályinka közötti szakasz továbbra is le van zárva.

Az említett útszakaszokat folyamatosan takarítják. Az áramszolgáltató, a katasztrófavédelem és az erdészet a villanyvezetékre dőlt fákat, gallyakat folyamatosan távolítja el, de ha még fák dőlnek ki, előfordulhatnak időszakos korlátozások - mondta a szóvivő.

Kovács Zoltán, a Bánkúti Síklub létesítményvezetője az MTI-nek azt mondta, két nagy fa dőlt a sínpályára, de nem érte a felvonót, drótkötelet nem szakított el.

2014. december 03., 18:49 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...