Belföld

2012.03.30. 15:57

Peches prosti: rendőrt intett le

Rendőr vezette autót intett le egy prostituált Miskolcon.

MTI

Szabadnapos rendőr vezette azt az autót, amelyet egy prostituált intett le Miskolcon, a sofőr kérésére két másik örömlány is beszállt az autójába, amellyel a rendőrkapitányság előtt parkolt le; a nőket bíróság elé állítják - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Dobi Tamás tájékoztatása szerint három lány kínálta magát Miskolcon, a Baross Gábor utcában, egyikük félreérthetetlen jelzésére állt meg az az autó, amelynek volánjánál a miskolci rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályának szolgálaton kívüli vezetője ült.

A rendőr mindannyiukat a kocsijába invitálta, majd miután szolgálatba helyezte magát, autójával a városi kapitányság előtt parkolt le. A rendőrség a nők ellen tiltott kéjelgés miatt indított eljárást - tette hozzá Dobi Tamás, megjegyezve: a megyében az idén 35 nőt és egy férfit vettek őrizetbe hasonló cselekmény miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!