Szarvasmarhákat szállító kamion balesete miatt lezárták az M7-est Nagykanizsa felé

2014. december 18., 07:02
komment
Szarvasmarhákat szállító kamion balesete miatt lezárták az M7-est Nagykanizsa felé Somogy megyében.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A forgalmat a balatonfenyvesi lehajtónál terelik le és Balatonkeresztúrnál lehet visszahajtani a sztrádára - közölte a honlapján a rendőrség csütörtök hajnalban.

Az eddig tisztázatlan körülmények között történt balesetben a kamion vezetője elvesztette uralmát járműve felett, ami felborult. A kamionban szállított 31 szarvasmarha közül néhány a helyszínen elpusztult. A jármű vezetője nem sérült meg.
A baleseti helyszínelés és a műszaki mentési idejére az adott szakaszt teljesen lezárták.

08:12 Budapest felé megindulhatott a forgalom az M7-esen Balatonfenyvesnél, a másik irányban továbbra is teljes az útzár

Megindulhatott a forgalom az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a Nagykanizsa felé vezető oldalon továbbra is teljes útzár van érvényben a 161-es kilométerszelvény közelében, Balatonfenyves térségében egy hajnali kamionbaleset miatt - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-t csütörtök reggel.

10:54  Vége az útzárnak az M7-esen, fél pályán haladhat a forgalom Nagykanizsa felé

Megindulhatott a forgalom az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán egy sávon a 161-es kilométerszelvény közelében, Balatonfenyves térségében, ahol egy hajnali kamionbaleset miatt kellett forgalomkorlátozást bevezetni - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-t csütörtökön.

A kora hajnali órákban eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion vezetője elvesztette uralmát járműve felett, ami felborult. A kamionban szállított 32 szarvasmarha közül néhány a helyszínen elpusztult, több elkóborolt. A jármű vezetője nem sérült meg.

A helyszínelés és a műszaki mentési idejére az adott szakaszt egy ideig teljesen lezárták az autópálya mindkét oldalán, mivel az elkóborolt állatokat is össze kellett terelni.

Jelenleg már mindkét irányban haladhat a forgalom: a főváros felé korlátozás nélkül, Nagykanizsa felé viszont továbbra is félpályás korlátozás van érvényben.

2014. december 18., 07:02

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...