Belföld

2014.12.08. 13:37

Tízkilométeres torlódás az M1-esen Komáromnál

Az M1-es autópálya komáromi csomópontjánál tíz kilométer hosszú torlódás alakult ki, mert egy baleset miatt a forgalmat az 1-es útra terelik - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Pécsi Norbert Sándor elmondta, érdemesebb már korábban Tatánál vagy Tatabányánál letérni az 1-es főútra. Az autópályára Nagyszentjánosnál lehet visszatérni.

A megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalán a reggeli órákban a bábolnai csomópontnál egy tartálykocsi személyautóval ütközött, majd átszakította a szalagkorlátot és a Győr felé vezető oldalon is összeütközött egy kamionnal.

A tartálykocsi üzemanyag adalékot szállított, ezt a helyszínen átfejtik. A kamion élelmiszerből álló rakománya az úttestre szóródott, a balesetben személyi sérülés nem történt. A műszaki mentés idejére mindkét oldalon lezárták az autópálya érintett szakaszát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!