Borosta

2016.11.02. 21:40

Szerencsés Szabolcs: Az embert próbálom megérteni

Budapest - A fiatal üzletember egy web áruházzal került be a köztudatba. Először a női vásárlókat választotta célcsoportul, de hamar váltott, mert rájött, hogy meglehetősen nagy rés tátong idehaza a sportosan elegáns férfidivat kínálatában. Szerencsés Szabolcs látóterébe másként kerülnek az emberek, amint az kiderült a beszélgetésünkből is.

Holczer Krisztián

- Cégem férfi ruházati termékekkel foglalkozik, emellett saját márkás ingeink, pulóvereink, zakóink is vannak. A sportosan elegáns stílust képviseljük tervezőtársammal, Szabó Viktorral együtt. Jellemzően tizennyolctól huszonnyolc éves korig vásárolnak tőlünk - foglalja össze tömören Szabolcs a profiljukat.

- Miként határozza meg a stílus fogalmát?

- A te stílusod az, ami illik rád, ami passzol hozzád, amiben jó a közérzeted. Amire akár felfigyel más is, ha kilépsz az utcára. A legfontosabb, hogy illeszkedjen hozzád és jól érezd magad benne.

Szerencsés Szabolcs divattervező   Fotó: H. K.

- Divattervezőként jártában és keltében vajon azt nézi, hogy kire mit lehetne ráadni?

- A személy karaktere érdekel, és megpróbálok rájönni, miért azt hordja, ami rajta van. Folyamatosan azon vagyok, hogy megértsem, egy-egy csoportot, korosztályt milyen termékek vonzanak. Nem arra akarok rájönni, hogy én mit adnék rá, sokkal inkább azt akarom megérteni, miért az a választása.

- Mennyit enged bepillantani a magánéletébe?

- Serdülő koromban elköltöztem otthonról. Felmerült bennem az igény, de jó lenne valaki mellettem. Édesapám arra nevelt, hogy házasodjak korán, alapítsak családot, keressek egy olyan nőt, aki támogat engem. Felvettem az iszlám vallást, ami lemondásokkal jár, az abszolút igazságot kerestem az életemben. Lemondtam az alkoholról, a cigarettáról, párkapcsolat nem is jöhetett szóba, még kezet sem fogtam nőkkel. Ez inkább a környezetemben élőket sokkolta, nekem nem esett nehezemre, annyira tudtam azonosulni az iszlámmal, hogy egy muszlim nő lett a feleségem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!