Bulvár

2014.04.24. 13:55

Az Irie Maffia klipje a Berlin Music Video Awards jelöltjei között

Rangos nemzetközi díjra jelölték az Irie Maffiát. A reggae és a dancehall elemeit mindenféle mással keverő népszerű hazai csapat Feeling Great című klipje a legjobb dal kategóriában esélyes a Berlin Music Video Awards 2014-en.

A Berlin Music Video Awards versenyt idén május 28-tól 31-ig immár második alkalommal rendezik meg a német fővárosban, ezúttal 12 kategóriában adják át a díjakat a Platoon Kunsthalléban. A megmérettetés a videoklipek hátterében dolgozó készítőket, művészeket helyezi előtérbe - tájékoztatta a Boom Produkció csütörtökön az MTI-t.

A berlini rendezvényen workshopok, fellépések és természetesen vetítések lesznek. Az Irie Maffia versenyben lévő videóját a népszerű magyar rendező, a 30 éves Miki357 jegyzi.

"Az ötletet Miki hozta: olyan, mintha régi VHS-re lenne forgatva, mintha régi kedves emlékeket, szép pillanatokat vágtunk volna össze, a dal címét tükrözve: Feeling Great. A klipet augusztusban forgattuk, a kedvenc részem, amikor Kemont leönti Busa egy vödör vízzel" - idézte fel Sena, az Irie Maffia dívája.

A legjobb dal kategóriában tíz videó versenyez, a klipek előadói között van a Faster Disco, Lena D, Alex Subryn, a Babylon Circus vagy Thomas Azier is. A Feeling Great videójára április végéig lehet szavazni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!