Bulvár

2017.02.23. 19:45

Az ország második legszebb gyermeke

Perkáta - Országos szépségverseny második helyezettje lett egy perkátai baba, Marczinka István. Közel 300 gyermek vett részt az eseményen.

DH-információ

Február 12-én rendezte meg a Kasszandra Stúdió Gyermekmodell Ügynökség országos gyermek-szépségversenyét Budapesten, a Savoya parkban. A verseny során baba, gyermek, gyerek, junior és tini kategóriákban választotta ki a szakértő zsűri a legszebb jelentkezőt, akikről már előzetesen egy portfóliót is készítettek a szervezők, ami alapján a gyermekek versenyre való behívása történt. A megmérettetésen közel 300 gyermek jelent meg, akik mind el szerették volna vinni a legszebbnek járó címet.

Ezen az eseményen vett részt a perkátai Kovács Rita kisfiával, Marczinka Istvánnal, aki korcsoportjában a másodiknak járó díjat hozta el a Baba Szépségversenyről. A délutáni programra családtagjaik kísérték el őket, akik nagyon várták, hogy kiderüljön az eredmény. A 0-2 éves kategóriában a gyermekek mellett azért a szülőknek is jutott szerep, hiszen őket faggatta a zsűri arról, hogy milyen is a csemetéjük.

Marczinka Istike elnyerte a zsűri tagjainak a tetszését Fotó: A szerző felvétele

Istike, az élénk perkátai kisfiú elnyerte a szakértők tetszését, kedves és érdeklődő természete már a színpadon bizonyosságot nyert: szinte azonnal ki szerette volna venni a fényképezőgépet a fotós kezéből. Rita elmondása szerint pozitív élmény volt a délután, jól érezték magukat.

A versenyen való megjelenés nem volt felesleges időtöltés a helyezést el nem érők számára sem: minden résztvevő bekerült egy országos adatbankba, amely lehetőséget biztosít számukra a modellkedésre, filmszerep vállalására és fotózásokon való részvételre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!