Bulvár

2012.09.24. 20:15

Bradley Cooper félmeztelenül áll színpadra

A Másnaposok-filmekkel világhírnévre szert tett szépfiú, Bradley Cooper nem a filmvásznon, hanem egy Broadway-színdarab kedvéért (és a hölgyrajongók nagy örömére) vált meg gönceitől.

duol.hu

Az elefántember színpadi adaptációjában fog szerepelni. A darab alapjául szolgáló hátborzongató filmet " target="_blank">1980-ban rendezte David Lynch. A darab kedvéért egy teljes szőrtelenítésen is átesett a színész, sőt még azt is elárulta új filmjének, az "Üss vagy fuss"-nak amerikai gálavetítésén, hogy nem gyantával, hanem egyszerűen csak borotvával "dolgozott".

Az új filmje – mely e héttől látható a magyar mozikban is - forgatási körülményeiről  elárulta, "olyan volt, mint egy szörnyű fogműtét". Az "Üss vagy fuss" főhőse, a korábbi bankrabló egy kaliforniai városkában él, és egy nap úgy dönt, kilép a tanúvédelmi programból, hogy segítse barátnőjét Los Angeles-i álommunkájának megszerzésében. A ráérősnek induló utazásból hamar eszeveszett és komikus üldözés lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!