Bulvár

2012.04.12. 15:15

Bukás Madonna új albuma az Egyesült Államokban

Az amerikai albumeladási listák történetének eddigi legnagyobb visszaesését produkálta a héten Madonna legújabb lemeze.

MTI

Az MDNA című album a múlt héten egyenesen az amerikai Billboard lista élére tört, ám most a nyolcadik helyre zuhant vissza. Az amerikai énekesnő tizenkettedik stúdióalbumának eladásai 86,7 százalékkal estek: mindössze 48 ezer példány fogyott belőle a héten - olvasható a BBC brit közszolgálati tartalomszolgáltató internetes oldalán (www.bbc.co.uk ).

A korábbi negatív csúcstartó Lady Gaga Born This Way című korongja volt, amelyből az első héten 1,1 millió, a másodikon azonban - 84 százalékos visszaesést produkálva - mindössze 174 ezer példány fogyott. A pop nagyasszonyát Nicki Minaj Pink Friday: Roman Reloaded című korongja váltotta fel az amerikai és a brit lemezleadási listák élén is.

Az amerikai rapper két számban is feltűnik Madonna új albumán, amelyen az énekesnő 15 éves lánya, Lourdes is közreműködött a Superstar című szerzemény erejéig. Az MDNA a szigetország eheti hivatalos albumeladási listáján sem szerepelt fényesen: az első helyről a hetedikig csúszott vissza.

Az örökifjú énekesnő eközben már bejelentette kilencedik turnéját. A kilencven állomásos koncertsorozat május végén indul Izraelből, és a tervek szerint 2013 elején ér véget Ausztráliában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!