Chris Hemsworth nem örül a világhírnek és a vagyonnak

2015. január 28., 20:05
komment
A pénz nem boldogít -– ezzel a szomorú igazsággal rukkolt elő Chris Hemsworth a GQ magazinnak adott interjújában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

–- Az ember eljön Hollywoodba, elér valamit, aztán rájön, hogy ettől nem lett boldogabb. A hírnév és a vagyon semmit nem old meg. Ugyanis, amikor reggel felkelek és a tükörbe nézek, nem mondom azt, hogy jaj, de jó, minden tökéletes –- sajnálta magát egy kicsit az ausztrál színész.

Az ausztrál színész, Chris Hemsworth első amerikai filmszerepét a Star Trekben kapta, ahol George Kirköt alakította. Legutóbb pedig a Hófehér és a vadász egyik főszereplőjeként, illetve Thor megformálójaként aratott nagy kritikai és közönségsikert
Fotó: UIP

Persze azért csak nem lehet annyira boldogtalan az élete, hiszen napjaink egyik legnagyobb filmsztárja, nemrég választották meg a legszexibb férfinek, felesége, a részben magyar származású Elsa Pataky spanyol színésznő pedig három gyermekkel ajándékozta meg. Szóval Chris, alighanem sokan cserélnének veled!

Chris Hemsworth-t hamarosan egy izgalmas akcióthrillerben, a Blackhatben (hazai bemutató: 2015. január 29.) láthatjuk, amelyben egy hackert alakít, akit azért engednek ki a börtönből, hogy segítsen elfogni egy nemzetközi kiberterroristát. A hajsza globális, Los Angelestől Perakon át Malajziáig folyik. Amikor Hathaway a célpont nyomára akad, a bűnöző elhatározza, hogy visszavág, s a küzdelem immár személyes színezetet kap.

2015. január 28., 20:05

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...