Csillagok közé repítette kedvesét

2015. február 13., 06:37
komment
Rendhagyó randival lepte meg feleségét az Irigy Hónaljmirigy sztárja, Varga Győző. A közelgő Valentin-nap alkalmából Győző egy nem mindennapi vacsorával készült –- kibérelte a Planetáriumot, és ezzel egyenesen a csillagos égbolt alá vitte kedvesét, akivel édes kettesben nosztalgiáztak életük legromantikusabb pillanatairól.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Eiffel-torony vagy csillagközi utazás? Varga Győző hosszú házasság után is kifogástalanul udvarol. Az énekes már megismerkedésük első hónapjaiban is spontán meglepetésekkel próbálta levenni lábáról Böbét, ám hosszú évek után is gyakran ajándékozzák meg egymást életre szóló élményekkel. Mielőtt Győző beleveti magát az Irigy Hónaljmirigy 25 éves szülinapi nagykoncertjének előkészületeibe, igyekszik minél több időt a családjának szentelni, és bár idén a Valentin- napot is munkával tölti, az ünnep nem maradhatott el: Böbére egy rendkívüli meglepetés várt.

Rendhagyó randival lepte meg feleségét Varga Győző. Az Irigy Hónaljmirigy sztárja ugyan a Valentin-napot munkával tölti, ám az ünnep nem maradhatott el: Győző kibérelte a Planetáriumot
Fotó: Red Lemon

„Szimpla tárgyi ajándékok helyett szívesebben lepjük meg egymást élményekkel, apró gesztusokkal. Kapcsolatunk elején akár az éjszakás „műszak” után is elmentem Böbe elé, hogy elvihessem a munkába. Mivel mindketten imádunk utazni, megismerkedésünk idején is sokszor csak autóba pattantunk és nekivágtunk a nagyvilágnak. Legutóbb egy romantikus párizsi úttal leptem meg Böbét: a francia fővárosban az Eiffel-torony tetején foglaltam asztalt” –- mesélt a tavalyi izgalmakról Győző, aki a próbák miatt idén egyelőre nem készülhetett nagyobb tervekkel. Ennek ellenére így is szakított időt egy kis elő-Valentin-napi romantikázásra.

„Gyakran járunk étterembe, ám ezúttal valami extrább programmal szerettem volna levenni a lábáról a feleségemet, mert Böbe imádja a kreatív ötleteket. Felidézve kapcsolatunk elejét, amikor gyakran a csillagos égbolt alatt randevúztunk, kibéreltem egy vacsora erejéig a Planetáriumot, így ezúttal is édes kettesben, a csillagok között Valentin-napoztunk. Mivel ezúttal is kiszimatolta, hogy készülök valamivel, és köztudomású, hogy szeretem a skót whiskyt, így Böbe egy nagyon személyes és egyedülálló ajándékkal lepett meg.

2015. február 13., 06:37

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...