Bulvár

2015.07.20. 11:49

Demi Moore házának medencéjébe fulladt bele egy 21 éves férfi

Vasárnap egy 21 éves férfi holttestét találtak meg Demi Moore medencéjében. A férfi valószínűleg szombaton fulladt bele a medencébe egy buliban. A színésznő a hétvégén nem volt otthon, teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy mi történt.

„Teljes sokkban vagyok. Nem tartózkodtam az országban, a lányaimhoz utaztam, hogy velük szulinapozzak, amikor megkaptam a szörnyű híreket. Egy gyerek elvesztése elképzelhetetlen tragédia, részvétemet küldöm a fiatalember családjának és barátainak. Arra kérnék mindenkit, hogy tartsa tiszteletben minden érintett magánéletét ebben az érzékeny időszakban” - írta Moore egy vasárnap kiadott közleményben.

Az esetről még mindig nem sokat tudni. A holttestet Moore menedzsere fedezte fel vasárnap reggel, amikor rajta kívül senki sem tartózkodott a birtokon.

A szomszédok azt mondták, Moore lányai folyamatosan bulikat tartottak a házban – írja a People. A hétvégére viszont mindannyian elutaztak, ami a közösségi médiás jelenlétükből is kiderül. Moore és a volt férje, Bruce Willis lányai közül a középső, Scout LaRue Willis hétfőn ünnepli a 24. születésnapját, őt látogatja meg jelenleg az anyja, és a testvérei, Tallulah Willis és Rumer Willis New Yorkban, ahol lakik.

A rendőrség azonosította az áldozatot, és bizonyossá vált az a pletyka, hogy az áldozat nem tudott úszni, beesett a medencébe, és úgy fulladt meg. Edenilson Steven Valle szülei megerősítették a rendőrség információit, hogy a fiuk valóban nem tudott úszni.

Még várják a toxikológiai vizsgálatok eredményét, hogy meg tudják állapítani, hogy tényleg fulladás okozta-e a halálát, és hogy valamilyen szer hatása alatt volt-e. A rendőrség annyit közölt még, hogy nem volt nagy buli, csupán 5-6 ember volt a birtokon, amikor az eset történt.

Scout LaRue Willis New Yorkban él, a hétvégén is ott volt, a legidősebb testvér, a Dancing With The Starsban szereplő Rumer Willis pedig a a produkcióval haknizik éppen az USA-ban. Igaz, őt péntek este pont látták a Los Angeles-i reptéren, így akár ott is lehetett a bulin, de nem valószínű, hiszen az egész család New Yorkba tartott Scout születésnapi ünneplésére.

Tallulah Willis egyébként az elmúlt hetekben rendszeresen posztolta Instagramra a medencés bulikban készült képeket, de valószínűleg ő is New Yorkban volt már akkor, amikor a fulladás történt.

A TMZ információi szerint a bulit Demi Moore asszistense tartotta, aki a holttestet is felfedezte később. A rendőrség még nyomoz, egyelőre annyit tudni, hogy a kis társaság az este folyamán egy időre hátrahagyta Vallet, akire később már csak holtan találtak rá a medencében, amikor visszatértek.

Az Inquisitr azt írja, az elhunyt Valle az asszisztens ismerőse volt, Moore-ékat egyáltalán nem ismerte. Az est folyamán nagyjából 10-15 percre hagyták magára, valószínűleg ekkor esett a medencébe, és fulladt bele a vízbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!