Vajon mi a dunaújvárosiak kedvenc fagyija? (videó)

2017. július 17., 18:37 szerző: Nagy Annabella
komment
Utánajártunk, melyek a legkedveltebb fagylaltok városunkban.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A nagy nyári forróságban másra sem vágyik az ember, mint egy hideg fagyira. A fagyi az egyik legjobb és legédesebb módja testünk lehűtésének.

A fagylalt elődjének számító édességet több ezer éve készítették el először. Akkor még csak néhány ízben volt kapható, azóta azonban egyre kreatívabb megoldásokkal találkozhatunk.

A Despacito nevű új fagylaltkülönlegesség után már nem kérdés, hogy bármi előkerülhet a fagylaltpiacon. A legújabb őrület például a fekete fagylalt, ami elsőre bizarrnak hangzik ám nagyon egészséges. A fekete szín egy teljesen természetes, egy a kókuszból kinyert anyag miatt lesz ébenfekete.

Szóval nem is kérdés, már nem lehet fagylaltosként csak a klasszikus ízekkel: a csokival, a punccsal és a vaníliával hódítani. Évről évre kreatívabb ötletek szükségesek.

Nem kellett sokáig keresgélni az embereket, az utcák nyáron megtelnek fagylaltimádókkal. Őket kérdeztük, mi az idei nyár slágerfagyija városunkban.

A válaszok alapján nagyon sok finomabbnál finomabb fagylalt kapható nálunk és az is kiderült olvasóink megvannak elégedve az itt kapható adagokkal. Egy gyors statisztikát felállítva azt állapítottam meg, hogy az új ízek ellenére is az eper a legnépszerűbb a dunaújvárosiak körében.

Nagy Annabella

2017. július 17., 18:37 szerző: Nagy Annabella

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...