Bulvár

2015.06.23. 13:15

Magic Mike nősül

Bármilyen merész táncokat mutat is be alig felöltözötten Joe Manganiello, a körülötte sikoltozó lányok jobb, ha vigyáznak.

Dunaújvárosi Hírlap

A színésznek, akit a legújabb filmjében csak görög isten -ként jellemeznek, menyasszonya van aki nemsokára a felesége lesz.

A Magic Mike XXL öt főhőse, öt kigyúrt táncos, akik bulizva, poénkodva készülnek életük egyik legnagyobb show-jukra. De a látszat csal. Joe ugyanis tavaly karácsonykor eljegyezte Hollywood egyik legdögösebb nőjét, Sofia Vergará-t, és a legújabb hírek szerint, a sztár pár az esküvővel sem vár soká.

- Hamarosan sor kerülhet a lakodalomra - ismerte el a színész újságíróknak, amikor a szállongó pletykák megerősítését kérték tőle.

- Joe csak 38, szóval ráér - tette hozzá a szép menyasszony - de én nem akarok várni. Most vagy soha. Nem ötvenévesen akarok elkezdeni babázni.

Egy újságíró azt is megkérdezte tőlük, hogy a lakodalmi buliba hívnak-e majd férfi sztriptíz táncosokat, Joe Manganiello egy idézettel válaszolt, amely a Magic Mike XXL-ben hangzik el a szájából:

- Ez nem sztriptíz! Mi inkább férfi revütáncosnak hívjuk magunkat

Mindenki döntse el maga.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!