Bulvár

2012.01.09. 12:41

Marilyn Manson zenéje miatt gyújtotta fel szülei házát

Egy fiatal amerikai nő azt állította, Marilyn Manson és Nine Inch Nails zenéje ébresztette rá, hogy szülei az életére akarnak törni, ezért felgyújtotta a házukat.

MTI/AP

Az El Paso Times számolt be arról a hírről, hogy a 29 éves Christina Pazt gyújtogatás vádjával tartóztatták le a Texas állambeli Cileo Vistában, miután a saját szüleinek a házát égette szinte porig.

 

 

A nő azt állította, azért tette ezt, meg szülei a szomszédokkal szövetkezve azt tervezték, megölik, majd feldarabolják őt karácsony estéjén.

Arra a kérdésre, hogy mindezt honnan tudja, azt válaszolta: Marilyn Manson és Nine Inch Nails zenéje ébresztette őt rá minderre.

Marilyn Manson zenéjét nem először hozták kapcsolatba szörnyű tragédiával: 1999-ben a Columbine iskolában két fiatal Manson-rajongó rendezett vérontást. Megöltek 12 diákot és egy tanárt, majd magukkal is végeztek.

A zenész úgy nyilatkozott: nem érzi magát bűnösnek, nem gondolja, hogy ő bármi rosszat is tett volna. Nem tartja magát felelősnek azért, mert egyesek félreértelmezik a zenéjét. Csak rossz fényben akarják őt feltüntetni azok, akik összehozzák a nevét az ilyen szörnyűségekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!