Bulvár

2012.02.14. 14:51

Nagy visszatérés lett volna Whitney Houston utolsó filmje

Whitney Houston halála a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon is téma volt: a díva utolsó, bemutatásra váró filmje a "nagy visszatérést" jelentette volna az alkotás producere szerint. A Zalai Hírlap online oldalán olvasható összeállításban az énekesnő filmes karrierjét idézzük fel.

MTI

Köztudott, hogy Whitney Houston a Több mint testőr című hollywoodi produkcióban aratta legnagyobb sikerét a szélesvásznon, ám azt nem sokan tudják, hogy az énekesnő már 1984-ben is filmezett, amikor is a Gimme a Break! című amerikai tévésorozat Katie's college című epizódjában szerepelt. Két romantikus film (az 1995-ös Igazira várva, illetve az 1996-os Kinek a papné) után a sztár "visszatért" a televízió képernyőjére, amikor is elvállalta a jótündér szerepét a Hamupipőke 1997-es feldolgozásában. Ezt követően közel másfél évtizedig nem láthattuk a nevét filmes produkciókban: a még bemutatásra váró Sparkle anyafigurája volt Houston hatodik és egyben utolsó filmszerepe.

A videós összeállítást megnézheti a Zalai Hírlap online oldalán. Kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!