Bulvár

2017.03.06. 10:15

Ők a közösségi média legnépszerűbb sztárjai

Mutatjuk azoknak a hírességeknek a listáját, akik a legnépszerűbbek a facebookos és az instás posztjaik alapján.

Talán nem is meglepő, de Hosszú Katinka nem csak a medencében, de a közösségi oldalakon is a nagyon népszerű a Marketing & Media magazin által összeállított listán. Az olimpiai bajnok úszó 476 ezer követővel rendelkezik a Facebookon, ezzel pedig ő lett a legnépszerűbb a felmérés szerint.

 

Rengeteg határon túli rajongója van a modell Palvin Barbarának is, aki másodikként került fel a képzeletbeli dobogóra. Facebookon 296 ezer, Instagramon döbbenetesen sok, 4,9 millió követője van.

Got ready with @voguemagazine for the L'Oreal Paris dinner. Go check out the video on their page ❤️❤️

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés, 2017. Márc 5., 10:50 PST

 

 

Fészbuker.hu segítségével összeállított legnépszerűbb közösségi médiás hírességek huszonötös rangsorában a harmadik helyen a fitnesslady, Rubint Réka áll.

Az idősebb generációt csupán Frei Tamás, Mága Zoltán és Borbás Marcsi képviseli, és mindannyian a Facebooknak köszönhetik a rangsorba kerülésüket.

A listán az előkelő nyolcadik helyen végzett Kasza Tibor lehet a jó példa arra, hogy egy közösségi médiás oldal is elég lehet a népszerűség fenntartásához, hiszen ő az, akinek ugyancsak nincs számottevő aktivitása az Instagramon, ám a Facebookon 823 ezres rajongótáborral büszkélkedhet, amely a második legtöbb a celebek között.

Forrás: mmonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!