Rockmaraton 2017- Délelőtt sem állhat le a fesztivál

2017. július 13., 07:09 szerző: Nagy Annabella
komment
Dunaújváros- A Rockmaraton szervezői idén is gondoskodtak a fesztiválozók egész napos kikapcsolódásáról. Immár 10. alkalommal települt ki a fesztiválra az off-programokért felelős Off-Rock Tanya.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A javarészt önkéntesekből álló csapat idén is rengeteg programmal készült, hogy a fesztiválozóknak ne csak a 16 óra után kezdődő koncertekkel induljon a szórakozás. A kvízprogramok mellett több tucat társasjátékot hoztak a szervezők, amikhez legalább egy-egy hozzáértő fiatal is társul, ha esetleg nem ismernénk még a szabályokat, vagy új játékokat szeretnénk kipróbálni.

A terület számtalan lehetőséget nyújt a napközbeni kikapcsolódásra. A színes autógumi fotelekben hátra dőlve olvashatunk, vagy csak egy sörrel a kezünkben megpihenhetünk két koncert között. A csendes időtöltés mellett a strandon is várnak az off-rock programok, aki nem másnaposan érkezik és buzog benne az energia akár egy kispályás focibajnokságra is benevezhet barátaival.

Már az első nap is nagy népszerűség övezte a fesztivál arcvadász játékát. A regisztrációs sátor előtt hosszú sorban várakoztak a lelkesebbek, hogy elkészüljön az a bizonyos fénykép, amivel egyszerre vadász- és prédaként ismerkednek és játszanak egy két korsó sörért.

A koncertek előtt pedig senki ne csodálkozzon, ha a nagyszínpad előtti teret megtöltik a teljes harci felszerelésben álló katonák, ez is része az Off-Rocknak.

Nagy Annabella

2017. július 13., 07:09 szerző: Nagy Annabella

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...