Tarantino elkezdte a Hateful Eight forgatását

2015. január 23., 20:29 forrás: MTI
komment
Quentin Tarantino elkezdte Hateful Eight című westernje forgatását a coloradói Telluride környékén - számolt be róla pénteken a Variety.com.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A polgárháború után játszódó film főbb szerepeit Channing Tatum, Demian Bichir, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggings, Tim Roth, Michael Madsen és Bruce Dern alakítja.

A produkció Tarantino nyolcadik játékfilmje. A Django elszabadul című előző westernjének globális bevétele 425 millió dollárra rúgott.

A film producerei a rendező régi munkatársai: Richard N. Gladstein, Stacey Sher és Shannon McIntosh. Executive producerként Harvey és Bob Weinstein, valamint G. Mac Brown működnek közre.

A Hateful Eight még idén nyáron a mozikba kerül a tervek szerint.

A produkció mögött elég hányattatatott év áll: Tarantino forgatókönyve kiszivárgott, ezért a rendező sokáig azzal a gondolattal foglalkozott, hogy el sem készíti a filmet. A westernek iránt rajongó rendező John Sturges A hét mesterlövészének címével játszott el, amikor a The Hateful Eight címet adta filmjének. Sturges hatvanas évekbeli klasszikus westernje Kuroszava Akira A hét szamuráj című 1954-es alkotása nyomán készült.

2015. január 23., 20:29 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...