Bulvár

2012.02.16. 16:29

Whitney Houston ''tekintélyes mennyiségű'' alkoholt fogyasztott halála estéjén

Whitney Houston a múlt héten "tekintélyes mennyiségű" alkoholt fogyasztott a Beverly Hiltonban, ahol holtan találták - közölte csütörtökön a CNN egy névtelen forrásra hivatkozva.

MTI

Az énekesnő múlt szerdán és csütörtökön is délelőtt 10 óra előtt rendelt italokat a szálloda halljában és az úszómedencénél. A szemtanúk szerint Houston összeveszett a bárok személyzetével, azzal vádolva őket, hogy vizezik az alkoholt, és hogy túl sok jeget tesznek bele. A szállodavendégek szerint a szombaton elhunyt sztár zilált megjelenése arra engedett következtetni, hogy ittas volt.

 

 

Houston a két nevezett napon egyedül és a környezetének tagjaival - köztük egy meg nem nevezett férfi társával - is italozott, és pezsgőt ivott egy csütörtök esti partin is, ahol váratlanul énekelni kezdett, de nem látszott részegnek. Az énekesnő a halálának reggelén is fogyasztott alkoholt az úszómedencénél, de viselkedésében semmi sem utalt zavarra.

Whitney Houston halálának okát hivatalosan még mindig nem hozták nyilvánosságra; azt a szerdán kiadott halotti bizonyítvány szerint csak később állapítják meg. A toxikológiai vizsgálat 6-8 hétig is eltarthat. A nyomozók most azt vizsgálják, hogy nem adagolták-e túl az énekesnőnek felírt gyógyszereket, s ezért beidézték orvosait és gyógyszerészeit. A CNN szerint valamennyi érintett kész együttműködni a hatóságokkal.

Az elhunyt énekesnőhöz közelálló források szerint Whitney Houston évek óta nem fogyasztott kábítószert. A szállodai szobájában talált gyógyszerek nyugtatók és altatók, valamint egy torokfertőzés elleni szer voltak. Houston négy nappal a halála előtt felkereste a Beverly Hills-i orr-fül-gégészét.

Pogár Demeter, az MTI tudósítója jelenti

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!