Begyógyszerezett, eltűnt nőt találtak meg a rendőrök

Mány - Egy helybeli férfi kért segítséget csütörtökön a nyomozóktól, mert élettársa eltűnt, és két doboz nyugtató is hiányzott otthonról. A rendőrök megtalálták a nőt.

duol.hu

Élettársa eltűnése miatt kért segítséget egy mányi férfi csütörtökön kora délután, fél három körül. A 26 éves nő előző nap este ment el otthonról, távozását követően vette észre a férfi, hogy két bontatlan doboz nyugtató is eltűnt. A bejelentésből a bicskei nyomozók megtudták, hogy a pár viszonya megromlott, szétköltözőben voltak.
Az adatgyűjtés során a rendőröknek sikerült olyan tanút felkutatni, aki látta, hogy a távozás időpontjában a nő a Zrínyi utca végében lévő erdős terület felé tart. Miután kiderült az is, hogy a fiatal nőnek korábban már voltak pszichés problémái, félő volt, hogy kárt tesz magában.

A bicskei rendőrök haladéktalanul intézkedtek a kutatás beindítására. Tizenhét fővel, négy szolgálati gépkocsival kezdték meg a környék átvizsgálását délután negyed négykor. A rendőrökhöz tizennégy polgárőr is csatlakozott. A kutatás során délután öt óra után néhány perccel a 1104-es út mányi bekötő útjával szemben lévő búzatáblában, élve találták meg a nőt.
A beszedett gyógyszerek miatt a helyszínre kért mentő személyzete a székesfehérvári Szent György kórház sürgősségi osztályára szállította kivizsgálás, illetve ellátás céljából - tudtuk meg pénteken R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivőtől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!