A Jobbik alternatívája - Valódi, szókimondó érdekképviseletet igérne

Dunaújváros - A jobbik is állít jelöltet az időközi választáson, Tassó Zoltánról bemutató írást juttattak el lapunkhoz.

Dunaújvárosi Hírlap

A Penteleiek, a Pálhalmaiak és a Béke városrészben élők májusban, az időközi választáson  véleményt mondhatnak Dunaújváros Fideszes vezetéséről. A választókörzet lakói három lehetőség között dönthetnek: visszafordulnak a Dunaújvárost sok milliárdos adósságcsapdába taszító szocialista múltba, választhatják a Fidesz gombnyomogató mamelukjait, vagy letehetik voksukat a Jobbik által megtestesített valódi, szókimondó érdekképviselet mellett.

Ezt kínálja a választóknak a nemzeti radikális párt képviselőjelöltje, Tassó Zoltán, aki Dunaújvárosban született.  Tanulmányai elvégzése óta egy régóta működő, közismert kereskedelmi egységet vezetett, most egyéni vállalkozó, s  mellette édesapja építőipari cégében tevékenykedik.

 Szívügyének tekinti a város fejlődését, úgy gondolja, olyan képviselője lehet a körzetnek, aki lendületével, energiájával képes megoldani a körzetet sújtó problémákat: Pálhalma közlekedési és a pentelei utak minőségi problémáit, a Béke városrész tereinek tisztaságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!