A szabad strandnál is álljon meg a 24-es busz!

Dunaújváros - A 24-es busz délelőtt és délután félóránként jár augusztus végéig, ha dönt a közgyűlés és módosítják a szolgáltatási szerződést.

Körmendi Erzsébet

Hingyi László képviselő említette  a legutóbbi közgyűlésen: sokan töltik a nyarat a szabad strandon, ám a szigetre lejutás problémás, mert a 24-es busz csak munkanapokon és műszakváltáskor jár.
Azonnal elkezdődtek a tárgyalások az önkormányzat és az Alba Volán Zrt. vezetői között. A közgyűlés csütörtöki rendkívüli ülésén tárgyal a menetrend módosításáról. A határozati javaslat szerint a  Volán kérésére az önkormányzat kötelezettséget vállalt arra, hogy megoldja  a ruhagyári fordulóhely jelenleginél jbb megközelítését. Továbbá a Szigeti út és a Ruhagyári út kereszteződésénél - jövő május végéig kialakít egy strand megállóhelyet a városból kiérkező oldalon. Információink szerint kedden már arról egyeztették, hogy addig hogyan oldják meg a leszállást. A 24-es busz ugyanis augusztus 31-ig félóránként járna a hét minden napján délelőtt és délután is a szigetre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!