Bajnokcsapat, bajnokcsapat!

Miskolc/Dunaújváros - Söpréssel, azaz 4-0-ás összesítéssel szerezte meg a jégkorong MOL Liga aranyérmét a Dab.Docler együttese, miután hétfőn is nyert Miskolcon.

Dunaújvárosi Hírlap

- A látszat ellenére nem volt könnyű az utolsó mérkőzés, de nagyon jó, hogy behúztuk a lehető legrövidebb idő alatt a döntőt - mondta boldogan ifj. Azari Zsolt, majd tovább dalolt és ölelkezett a szurkolókkal. Az alkoholos italokkal azonban csínján bántak a fiúk, ugyanis tegnap még a Feldkirch ellen kellett játszaniuk a Nationalligában.

A meccs hőse, a mindhárom találatot jegyző Peterdi Imre szerényen fogadta a gratulációkat, s a szív és a csapat diadalának nevezte a MOL Liga győzelmet. S persze nem felejtette el megemlíteni: a többiek nélkül ő sem lehetett volna ilyen eredményes.

A játékosok ugyan hamar pihenőre tértek, de a tíz év után ismét bajnoki címet ünneplő Acélbikák-szurkolók számára nagyon hosszú volt a hazaút, amit egy cseppet sem bántak, bár kedden még nagyobb fiesztára készültek, hazai környezetben.

Jó volt azt is látni, hogy amíg a pályán néha elszabadultak az indulatok, ez a két fél nézőire egyáltalán nem volt érvényes. Sőt, a borsodi vezérdrukkerek még saját italkészletüket is megosztották a dunaújvárosiakkal. Csapatuk ugyan kikapott, de a miskolci hoki legjobb eredménye miatt ők sem nagyon szomorkodtak. Elismerték: jobb volt a DAB.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!